Despre noi

Suntem o companie privata cu capital integral romanesc orientata pe identificarea si comercializarea
de accesorii premium destinate posesorilor de portabile din Romania.

In februarie 2008 am lansat in Romania modelele booq, o marca americana de genti de laptop premium care se adreseaza in principal persoanelor creative care doresc o geanta cu un design rafinat si deosebit, oferind in acelasi timp o protectie ridicata laptopului, rezistenta la utilizarea cotidiana. Gama de produse booq este disponibila pe booq.ro.

La inceputul anului 2009 am lansat Crumpler in Romania, un brand neconventional, popular in Europa si SUA. Produsele se adreseaza pasionatilor de IT, foto si travel. Fiecare produs Crumpler este realizat manual si vine insotit de o garantie de 30 de ani. Datorita calitatii oferite mai multe companii din IT, telecom si foto au ales Crumpler ca partener pentru dezvoltarea unor modele OEM si bundle-uri. Crumpler este de asemena unul din partenerii agreati Apple USA. Produsele disponibile in Romania pot fi vazute pe crumpler.ro.

 

De la mijlocul anului 2012 am devenit reprezentantii Eastpak in Romania. EASTPAK a fost infiintata in 1976, cand Mark Goldman a transformat compania tatalui sau, dintr-un producator de rucsaci si genti duffel pentru armata intr-o companie lider in realizarea de solutii functionale urbane. De la rucsaci urbani inteligent construiti, la genti de umar functionale si trollere pentru calatorie, fiecare produs EASTPAK este realizat in asa fel incat sa duci cat mai multa inspiratie si experienta in viata in fiecare zi, fie ca iti petreci ziua in oras sau ca esti intr-o permanenta calatorie prin lume. Produsele disponibile in Romania pot fi vazute pe site-ul oficial Eastpak.